The Meeting

The Meeting
Foto: Knelis

The Meeting is het persoonlijk verhaal van acteur Mads Wittermans. In 2009 heeft hij enige tijd in een kliniek in Schotland doorgebracht om van zijn alcoholverslaving af te komen. Tijdens dit verblijf heeft hij kennis gemaakt met de 12 stappen. Door deze te gebruiken en door heel hard aan zichzelf te werken heeft hij zijn verslaving overwonnen en kiest hij nu voor een nuchter leven.

In deze voorstelling vertelt Mads op een open en komische wijzen zijn verhaal; wat verslaving met hem deed en hoe hij is hersteld. Wat voor invloed dit op zijn leven heeft gehad. Met ruimte voor de lach laat hij de pijn, de gekte, het verdriet, de gevangenschap en de eenzaamheid zien.

Het bekende verhaal maar dan anders verteld.

De pers over The Meeting

★★★★ Dagblad van het Noorden

“Mads Wittermans vertelt een indringend en waardevol verhaal over alcoholisme.

In een doodeerlijke en zichzelf nergens ontziende vertelvoorstelling schildert Wittermans zijn prille angsten, zijn vroege opstandigheid, zijn jong opgelopen alcoholisme, zijn klootzakkerigheid. In een uur gaat hij door alle stadia, via flesverstoppertje naar afkicken, langs terugvallen en naar de ellende met zijn kinderen. Zwakte en kracht.

Hij laat de zaal in ontroering achter.”

Erik Nederkoorn – Dagblad van het Noorden

Spel Mads Wittermans
Regie-advies Floris van Delft
Creatief producent Miranda Laanstra
Vormgeving/productie Caroline van de Meent
Techniek Martin J.A. Lambeek
Met dank aan Herman van Keulen

Deze voorstelling is vertrokken vanaf Station Noord.